БАРЕП

BAREP-320БЪЛГАРСКА АСОЦИАЦИЯ ЗА РАЗВИТИЕ НА ЕНЕРГИЙНАТА ПСИХОЛОГИЯ е сдружение с нестопанска цел, което популяризира методите на енергийната психология като нелекарствена алтернатива за емоционално и физическо здраве. Това ново направление в психологията комбинира древните лечителски традиции на изтока с най-доброто от съвременната психологическа практика и научни изследвания.
ТЕС (Техниките за емоционална свобода), най-популярният метод, направи революция в психотерапиите, личностното развитие и високите постижения в англоезичния свят през последните 20-на години. Сред феновете му са звезди като Мадона и Упи Голбърг, а световни мотивационни лектори като Дийпак Чопра, Джо Витале и Джак Канфийлд го препоръчват и използват на семинарите си заради бързия резултат. Луиз Хей, кралицата на позитивните утвърждения, казва: „Ако ще подобряваш живота си, не е достатъчно само „да мислиш позитивно“. Използвай ТЕС да разчистиш проблемите и да промениш живота си.“
Сертифицираните практици към БАРЕП редовно провеждат живи и видео-демонстрации, чрез които широката публика лично да изпита методи като ТЕС, PEAT, Пренареждане на Матрицата и др.
БАРЕП провежда обучения, въвежда правила при преподаването, сертифицирането, професионалното поведение с клиенти и обновяването на знанията на практикуващите енергийна психология, оповестява информация за провеждани научни изследвания за енергийната психология. Всеки от практиците, освен професионалното обучение, е направил ТЕС част от живота си.
КОНТАКТИ
Т: 02 427 34 89
М: 0888 047 435
office.barep@barep.org
www.barep.org

Share