Весела Ангелова

Снимка: Асен Иринчев, PhotoSynthesis

Снимка: Асен Иринчев, PhotoSynthesis

Ако  името определя характера на човек, то  Весела е точно весела.  Обича смеха, свежите хора и … много обича да танцува.  

Носи новаторски и предприемачески дух, който постоянно я подтиква да избира пътища в живота, по които още никой не е минавал.  След като завършва икономическото си образование, започва да се занимава с частен бизнес в сферата на рекламата. Любопитството й към живота, философията, и духовността я отвеждат не веднъж при различни учители, където усвоява методи и практики за самопознание, духовно и личностно развитие. 

Преди три години решава да съчетае своя бизнес опит с най-голямата си страст танците и духовността и създава практика за свободно изразяване чрез танц, който с гордост нарича „Жива вълна“. Практиката се разраства изключително бързо и днес „Жива вълна“ е школа за свободен танц, която има повече от 10 фасилитатора, водещи сесии в няколко български града, а също и извън нашата страна. 

Жива Вълна

 танцово-медитативна практика 

Движенията са свободни, без заучени позиции на тялото и без конкретни стъпки. Играта се базира на свободна интерпретация и спонтанен израз на чувства и емоции, провокирани от седемте ритъма на една музикална вълна.

Целта на практиката е без думи, по лек, безусилен начин да се отпуснем напълно в себе си.
Често, като резултат от една такава сесия сме по-жизнени, по-подредени в мислите и действията си, откриваме нови идеи.

Постепенно започваме да възприемаме нещата от живота по-малко сериозно, научаваме се да ги танцуваме, така както следваме ритъма на музиката.

Ставаме леки. Ставаме танцуващи хора.

Повече за практиката: www.livewave.info
Share