Д-р Диана Милушева

Д-р Диана Милушева

Д-р Диана Милушева

Д-р Диана Милушева завършва медицина през 1990г във Варна и 10 години работи по специалността си – анестезиология, реанимация и интензивна медицина.

Още в началото на лекарската си практика проявява интерес към алтернативните методи на лечение. Изучава хипнотерапия, сугестология и прилага принципите на диетологията във възстановителния период след прекарано тежко заболяване. От 2011 година се занимава с Бахова цветотерапия, като основно или придружаващо лечение при състояния, свързани както с психо-емоционалното равновесие, така и със соматична симптоматика. Прилага методите на лечение на нутриционистиката и цветните есенции на д-р Бах. Лектор по Бахова терапия и личностно развитие.

 

Да се обясниш в любов…  на КЛЕТКАТА

Казват, че красива жена е обичаната жена. А как ли изглежда обичаната клетка? Отговорът е лесен и еднозначен  – млада, независимо от възрастта, защото е здрава.

Как да стигнем до реализирането на този феномен? Като се обясним в любов на … всички сто трилиона клетки едновременно! А дали отнема много време? Отговорът е лесен и еднозначен – само продължителността на един човешки живот.

Какво стои в основата на клетъчната младост? Как да практикуваме „усмихване“ на клетки? Отговорът е лесен и еднозначен – като се грижим за тяхното здраве.

Възможно ли е да се превърнем в окончателно здрави хора? Отговорът е категоричен и еднозначен – „ДА“, като следваме стъпка по стъпка „Алгоритъм за здраве и младост“.

Съществува ли такъв? И още как! При това е лесен за приложение, не отнема време, но изисква постоянство.

И какво представлява той – ще се информирате, ако посветите 45 минути от времето си, за да разберете как „психогенният“, „ензимният“ и „микробният“ фактор обединяват ефектите си, за да запазите онова, което определяме като „най-ценно“ – здравето ни!

Share