Маргарита Асадурова


Margarita3Маргарита се дипломира в Софийския университет на тема иновативни комуникации  и работи няколко години в медиите. От журналист до изпълнителен продуцент на тв филм, тя практикува в някои от най- големите и престижни медии като вестник Капитал, Дарик радио, лайфстайл списания и телевизия. По време на работата си в областта на рекламата и брандинга на продукти и услуги, тя е един от създателите на националната реклама на България „Отворени врати към отворени сърца“, излъчвана по CNN и Euronews. Усъвършенства увлечението си по дизайна в Националната художествена академия и с голяма страст специализира в модната журналистика, като редактор в най-голямата световна модна марка, издавана в България до момента. След обучение и практика към водеща консултантска фирма в Лондон през 2007 г. основава първото студио за индивидуални  анализи на цветовете и личния стил в България, My Beautiful I. Като експерт визуална комуникация работи със стотици индивидуални клиенти, води корпоративни обучения из цялата страна и с екип от съмишленици създава иновативна програма за Автентична публична комуникация.

Красотата през очите на душата

Архетипни стилове и цветове 

Всеки човек има своята индивидуална формула за красота. На пръв поглед красотата намира своето изражение във физическата ни природа, но всъщност е дълбоко е кодирана в човешката душа. Един от инструментите за нейното разкодиране са дрехите. Те имат способността да разкриват и подчертават уникалния характер и индивидуалността и да извеждат на преден план най-силните качества, които всеки човек носи в себе си, като разкриват красотата му в истинския й неподправен блясък.

На тази лекция можете да се запознаете с кодовата система на архетипните стилове и цветовете на дрехите, за да потърсите своята индивидуална формула на красотата.

Share