Мартина Генкова – Иванова

Мартина

Снимка: Асен Иринчев, PhotoSynthesis

Мартина е експериментатор, мечтател, вестител на новото време, който пробужда, вдъхновява, свързва хора и идеи. Оставя успешната си кариера на експерт човешки ресурси в корпоративния свят и се отдава на индивидуална и групова работа с хората, търсещи себе си. Холистичен терапевт и консултант в сферата на личностното развитие. Приложен психолог, писател, лектор, медиатор, вдъхновител на промени и мотиватор по призвание. Автор е на един от най-четените сайтове за личностно развитие и духовен растеж – www.svoizbor.com, автор на множество публикации в електронни и печатни медии. Разработва техники и програми за личностно развитие, здраве и успех, водени медитации, води курсове и семинари из цяла България. Помага на хората да бъдат осъзнати и успешни по Пътя на Живота, да намерят своя личен и уникален път, по който да открият и разгърнат изцяло потенциала си.

 

 Капаните на позитивното мислене

 

Положителното мислене се наложи като модерно, десетки автори на книги, мотивационни лектори и коучинг треньори заговориха в един глас за ползите от него. След първоначалния успех на книгата „Тайната“, много нови книги, самоучители и автори създадоха цяло модерно течение в една нова индустрия. Всъщност никой не иска да каже, че голяма част от програмите за личностно развитие се сблъскват с неуспех. Такива са принципите, на които се крепи съществуването на всяка една индустрия. Дори на тази. Мнозина са тези, които вече са пробвали не една или две програми за личностно развитие, базирани на положителното мислене. А емоционалният, физически и духовен спад след преживяното от неуспеха разочарование ги тласка далеч, в „реалността“. Трябва ли да се връщате назад след като сте изминали толкова дълъг път? Може би просто сте избрали грешната пътечка на разклона.

Каня ви да се върнем на него, там където се кръстосват възможностите и изборите и да разгледаме онова, което досега е било скрито от вас.

От лекцията ще научите:

  • На какво се базират всички програми за самопомощ и личностно развитие
  • Kои са основните заблуди и грешки в тяхната концепция и защо не работят
  • За какви подводни камъни трябва да внимавате когато работите с „положително мислене“
  • Oпасно ли е наистина положителното мислене, клопка и бягство от реалността ли е то
  • Kъде е мярата между илюзиите, празните мечтания и осъзнатото творене на реалност
  • Kои са неизменно нужните ни градивни елементи за да си създадем желана реалност
  • Oт мислене към бъдене – как да използвате скритите ключета към успех
Share