Център Калей

Център КалейВ срещите, които имаме с вас на фестивала „Свободата да бъдеш” се роди традицията да ви представяме нови, иновативни, малко познати, но изключително ефективни методи свързани с централната тема на работа в център „Калей” – семейно-родовите отношения.

Какво ще откриете при нас този път?

Традиционните ни цветни олтари, изработени ръчно и наречени за щастие, благоденствие, здраве, любов, успех, защита от негативни влияния и др., ви очакват на нашия щанд!Новото тази година са олтарите Калей панопосветени на четирите елемента – вода (за чувства), огън (за действие), въздух (за отношения) и земя (за стабилност), които са активирани по Пълнолуние, когато Луната се е намирала в кардиналните астрологични знаци подвластни на водата – Рак, огъня – Овен, въздух – Везни и земя – Козирог.
Специално разработените за център „Калей” астрологични пана на 12-те зодиакални знака са уникални. Изцяло от естествени материали и заредени с много сила, хармония, постоянство и любов, както следва:

  • Овен, Лъв и Стрелец с енергия в деня на пролетното равноденствие,
  • Телец, Дева и Козирог с енергия в деня на зимно слънцестоене,
  • Близнаци, Везни и Водолей с енергия в деня на есенно равноденствие, и
  • Рак, Скорпион и Риби с енергия в деня на лятно слънцестоене.

Комплектът „Как да изработим родовата си астрологична карта?” е свързан с темата за Родовата Астро-Монада, и е предназначен за онези от вас, които държат да се свържат с енергията на предците си. В комплекта можете да намерите указания как да построите родовата си карта, както и как да я разчетете в контекста на съответните разположения в нея. Ако нямате възможност да я получите лично на щанда ни, можете да я поръчате на електронната ни поща.

Калей пано 2

„Посланията на Предците” са свитъци с посланията, които са отправени към вас от колективното несъзнавано на рода ви. Те са 12 на брой – в зависимост от личния ви Слънчев зодиакален знак.

За онези от Вас, които използват всяка възможност за себепознание и желаят да надникнат по-дълбоко в себе си, предлагаме да Ви да го направите по един нетрадиционен начин – като назовете най-големия си страх. Само след предварителна заявка, която можете да направите тук. на щанда ни ще намерите, изготвен психологически профил специално за вас.

За любителите на вълшебства и оригинални подаръци за близки хора сме приготвили една прекрасна калей пано 3колекция от картини на елфи и други приказни същества, както и зодиакални знаци с чудесни илюстрации.

Разбира се и тази година ще има томбола – награди, много усмивки и човешка топлина!

Очакваме ви с нетърпение!

Само в рамките на „Свободата да бъдеш”, всеки посетил лекцията: “Родовата Астро-Монада – докосване до предците и свързване с личната сила” и закупил комплектът: „Как да изработим родовата си астрологична карта?”от щанда на център „Калей” или по Интернет, ще получи като подарък свитък с „Послание на предците” и талон за 10% отстъпка от цената на цикъла: „12-те родови астро-монади”, който стартира на в началото на ноември месец 2015г.

Контакти
Център за Духовно Развитие Калей
02 868 5289, 0889 334805
office@kaleiseminari.com

 

Share