Mettasense

Метасенс-320Mettasense е място, създадено да обединява хора на различни възрасти, с различни професии и интереси, водени от едно и също желание – да подобрят качеството на живота си, да придадат точно толкова „вкус” на ежедневието, колкото им е необходимо, за да се чувстват жизнени, уравновесени и щастливи.
Mettasense предлага на своите клиенти разнообразие от стилове и нива на йога, терапевтични и спа процедури, приветлив екип от йога учители, терапевти и обслужващ персонал, удобни съблекални с душ кабини и гардеробчета с индивидуално заключване, инфраред сауна, уютна зона за почивка и приказна японска градина.
Освен услугите, описани по-горе, Mettasense предлага и разнообразие от облекла и аксесоари с висока ефективност и впечатляващ естетичен дизайн, предназначени да вдъхновяват и насърчават вашето йога занимание и свободно време. Всички йога постелки, настилки и аксесоари от различни материи са естествени, екологични и могат да бъдат рециклирани.
Единствено в Mettasense – ексклузивен партньор на Manduka за България, може да намерите йога аксесоари от най-висок клас на световно признатата компания.
Повече информация може да получите от сайта www.mettasense.com, на тел. 0893 88 00 88 или на място – София, бул. България №98 (сграда Астра) партер.

Share