RESCUE®

Защо мислите и емоциите са част от здравословния начин на живот?

grupa producti rescue 1

Терапията с цветята на д-р Едуард Бах е позната в целия свят и с успех се прилага повече от 70 години за постигане на психо-емоционален баланс. Днес все повече представители на конвенционалната медицина приемат безусловно тезата, че всички заболявания (с изключение на генетично обусловените) водят началото си от нарушено емоционално и ментално равновесие. Появиха се нови практики в така наречената популярна психология, свързани с положителното мислене, препрограмиране на подсъзнанието и, разбира се, различни подходи, свързани с психотерапията.

Цветотерапията с есенциите на д-р Бах предлага комплексни решения, които са строго индивидуални и пряко свързани с причините, довели до дискомфорт на физическо или психическо ниво. Есенциите представляват вибрационни тинктури, които директно влияят върху енергийната система в човешкото тяло.

RESCUE® е единствената готова комбинация, завещана ни в наследство от самия д-р Бах. Нейното приложение е свързано с нуждата възможно най-бързо да преодолеем кризисни ситуации, които са неизбежна част от ежедневието на съвременния човек. Тя е универсална, защото действа на всеки човек, изпаднал в нужда, независимо от индивидуалните особености, независимо от възрастта, независимо от обстоятелствата, независимо от предварителната нагласа (вярвам/не вярвам в терапията); действа на домашни любимци и цветя и не на последно място – съчетава се с всички останали видове терапии. В същото време приемът на RESCUE® е абсолютно безвреден, защото цветните есенции нямат странични действия, не могат да бъдат предозирани и не влизат в нежелани взаимодействия с лекарства и храни.

В кои ситуации човек има нужда от RESCUE®? Ако изпитвате вътрешно безпокойство и притеснения, които ви правят изнервени или несигурни, ако се чувствате притиснати от времето и обстоятелствата, ако имате проблеми на работното място или вкъщи, ако лесно избухвате или се обиждате, ако изпадате в паника преди изпит, по време на полет, преди посещение на зъболекар, при природни бедствия – земетресение, наводнение, пожар;  при страх или неувереност  от предстоящи промени – женитба, раждане, смяна на работното място или местоживеенето, пътуване в чужбина; при загуба на близки хора в резултат на смърт, развод, раздяла; при липса на мотивация и много други състояния, които изискват спешна намеса, за да запазите психо-емоционалната си стабилност.

RESCUE® капките са класическа форма, която е изключително подходяща както за постигане на бърз ефект, така и за продължителност на действието. Директният прием на капки осигурява ефект в рамките на 5-15 минути, който се изчерпва за около час-два. Ако се приемат в чаша вода, действието им продължава около 4 часа, но първоначалното усещане на успокоение настъпва след 20-30 минути. Две впръсквания на RESCUE® спрея гарантират бърз ефект, след около 5-10 минути, който се изчерпва за час-два. RESCUE® перлите действат бързо и продължително и са най-дискретната форма за прием. RESCUE® пастилите са най-вкусната възможност да опитате ефективността на универсалната комбинация – единичната доза е равна на 2 пастила. Действието настъпва за около 20-30 минути и трае 3-4 часа. За повече информация посетете rescue.bg

RESCUE® е предпочитан избор за бързо и безвредно овладяване на емоционалните ни слабости, натрапливи мисли и невъзможност да се справим с определена ситуации. RESCUE® не разрешава ситуацията, но променя отношението ни към нея, а това е сигурна стъпка към намиране на изход и най-вече гаранция, че не вредим на себе си. Акумулирането на непреработен стрес води неминуемо до болест, дори ако имате най-здравословния начин на живот – храненето и двигателната активност са важни, но недостатъчни, ако не се погрижим за емоционалната и мисловна хигиена. RESCUE® е най-бързият и достъпен начин за това.

Share