СЛЕДВАЩОТО ИЗДАНИЕ НА ФЕСТИВАЛА ЩЕ СЕ ПРОВЕДЕ НА

16 АПРИЛ 2016

РЕГИСТРИРАЙТЕ СЕ, ЗА ДА ПОЛУЧИТЕ ИНФОРМАЦИЯ

Фестивалът

На 24 октомври 2015 в залите и фоайето на Софарма Бизнес Тауърс ще съберем отново най-доброто, полезното и новото в сферата на личностното развитие и здравословния начин на живот. Нека всички ние, които търсим пътя към по-щастливо, здравословно и пълноценно ежедневие се потопим в прекрасните идеи и емоции на този уникален фестивал и да се отдадем на „свободата да бъдеш“.  

Програма

С един билет може да посетите 8 различни лекции и практики, като във всеки час ще имате избор от 4 различни теми.  Те ще бъдат представени от едни от най-добрите специалисти в областта на личностното развитие, приложната психология, модерни и древни учения за тялото и духа, алтернативни терапии и методики за развитие и израстване. Общо 32-ма лектори ще ни представят техните увлекателни истории в 4 зали с общ капацитет 450 души. Ще имате уникалната възможност да се срещнете с тях след лекциите и да зададете важните за вас въпроси.

Регистрирайте се!

Изложение

Във фоайето на бизнес центъра ще можете да се запознаете с нови продукти и услуги,  както и да се възползвате от специалните отстъпки на нашите изложители и партньори. Ще имате възможност да се запознаете и да се консултирате с утвърдени специалисти и терапевти и да намерите различни продукти и книги, свързани със здравословния начин на живот и личностното развитие.
Вход свободен. Заповядайте!

С подкрепата на:


ПАРТНЬОРИ