Любомир Розенщайн

Любомир Розенщайн

Снимка: Асен Иринчев, PhotoSynthesis

Любомир Розенщайн не се нуждае от представяне за хората с духовни търсения в България. Преди 20 години той първи в страната създава Институт за личностно развитие, провежда първите семинари и обучения по Невролингвистично програмиране (НЛП), записва първите авторски водени медитации на български език, сред които особено слушани стават двете програми за активиране на вътрешните лечебни сили „Вътрешният лечител“ и невролингвистичният ендорфиногенератор „Планетата на щастието“. През 2006 г. основава Радиото за личностно развитие ChangeWire – radio.changewire.info. Автор е на книгите „Розовите очила на душата“ и „Планетата на щастието“, на статии, брошури, компакт-дискове, семинари, курсове и тренинги по приложна психология, йога, тантра, медитация, в които на постижим за съвременната аудитория език съчетава най-ценното и полезното от западните и източните познания и технологии за  личностно израстване и себепостигане, както и на самостотелни фотоизложби. НЛП майстор и йога ачаря.

 

Освобождаване от обидата

Помислете си за човек, на когото сте обидени…

Обидата е една от най-силните, най-унищожителните негативни емоции. Ние носим в себе си обидите понякога с десетилетия, понякога през целия си живот – и те ни разрушават отвътре, не ни дават възможност да се открием за радостта и щастието. Тази водена медитативна практика в зала ще ви помогне да се освободите напълно от натрупаните обиди. Искреният ви стремеж и желание да се освободите от  обидата е много важен фактор, който в голяма степен ще определи доколко успешен за вас ще бъде този сеанс!

Внимание: Моля изключете телефоните преди да влезете в залата. Елате навреме: поради характера на практиката няма да се допускат закъснелите.

Посетителите на практиката на 24 октомври ще имат възможност на място да се запишат със специална фестивална отстъпка за участие в единственото за 2015 г. в София издание на семинара-преживяване  с групова регресия „Пътешествие към себе си – пробуждане на себе си: завръщане към детството и отвъд, освобождаване от тежестта на миналото“,   Семинарът ще се проведе на 25 октомври, неделя.

За предстоящи събития и информация следете www.changewire.info, авторските страници на Любомир Розенщайн в социалните мрежи и каналите на ChangeWire в YouTube  и SoundCloud.

Share